Tour de France 2010

Tour de France 2010
Takımlar, Sporcular ve Formalar

Tour de France 2010

Tour de France 2010
Etap Tanıtımları

Pazar, Eylül 6

İnsan Hayatı Bu Kadar ucuz Mu?


"Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Okulu öğrencilerimizden Ali Duran Örnek 5 Eylül 2009 (Dün) antrenman esnasında geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede vefat etmiştir. Yaz süresince Futbol Spor Okulu'nda öğrenimine devam eden Ali Duran Örnek çalışkanlığı, futbola olan tutkusu, ferdi yeteneğiyle, tüm eğitmenlerimizin kısa süre içersinde dikkatini çeken bir öğrencimizdi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde, Futbol Spor Okullarında Futbol eğitimi gören tüm öğrencilerimiz gibi Ali Duran Örnek'in de doktor raporu, ailesinin futbol eğitimini kulübümüzde sürdürmesine muvafakat eden belgeleri başvuru dosyasında mevcuttur. Ali Duran Örnek kardeşimizin bu ani kaybı camiamızı ve bizleri derinden üzmüştür. Ali Duran Örnek'e Allah'dan rahmet, kederli ailesi, arkadaşları ve tüm Fenerbahçelilere başsağlığı diliyoruz".
Endüstriyel futbol canavarı bir kurban daha bulmuş kendine. Bu sefer can evimizden vurdu bizi. Fenerbahçemizin bünyesinden gencecik bir kardeşimiz vefat etti. Para tuzağı spor okulları, insanlara hayaller satılan, asla kimsenin yetişip üst takımlara yükselemediği yerler. Okul orası, takım bile değil. Ama kulübümüz nasıl güzel açıklama yapmış: Doktor raporu ve aile muvafakatnamesi dosyasında mevcutmuş. Ödemelerini de düzenli yapmıştır kesin onu da yazsaydınız. Yapmamış olsa hayatta olurdu kardeşimiz !
Allah rahmet eylesin küçük kardeşimize. Allah acılı ailesine sabırlar versin.
Yazıklar olsun kendisini aklamak, ölümü basite indirgemek için yapılan kulüp açıklamasına.
Kahrolsun endüstriyel futbol.

8 yorum:

  1. Çok yazık. Gencecik bir insan boş hayaller peşinde ölüyor. Kulüp açıklamasına bak. Yazıklar olsun bin kere yazıklar olsun.

    Allah belasını versin bu endsütriyelleşmenin.

    YanıtlaSil
  2. Doktor raporu mu? Kızılaydan mı alınmış yoksa sağlık ocağından mı? Para verdiğiniz futbolcuları nasıl sağlık taramasından geçiriyorsunuz ama paralar boşa gitmesin diye. Para aldığınız çocuklarda ise onemli olan ödemelerin düzenli olması. Dininiz imanınız para. Bir gün umarım bu işin başındakilerde Endüstriyel futbolun enkazının altında kalırlar. Ölüme üzülemiyoruz. Ölümü bir doyadaki iki kağıt parçasıyla aklayan zihniyet hayattayken daha çok ölüm tadarız.

    YanıtlaSil
  3. ne önemi var, futbol okulundan yetişip futbolcu mu olacaktı? var mı tek örneği ülkemizde ya da Fenerbahçe'de? para kazanılacak bir kapıydı o. o gitti. yerine başkası gelir. kulüpler kazzansın. para kazanmak için her yol mübah.
    avrupa olsa aile, basın, polis, hükümet kimse bırakmazdı bu işin peşini. oysa burada yapılan başsağlığı açıklaması ile her şey kapanır. yaşasın kapitalist düze, daha fazla ölüm, daha fazla transfer.

    YanıtlaSil
  4. Kardeşimize Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Fenerbahçe kulübünün "bu işin üstüne gideceğiz. ihmal ya da gözden kaçan bir durum var ise mutlaka ortaya çıkaracağız,sorumlulardan hesap soracağız, başka acılar yaşamamak için elimizden gelenin en fazlasını yapacağız, tüm spor okullarımızı durduruyor, tam teşekküllü hastanelerden heyet raporu olmadıkça kayır kabul etmiyoruz" demesini beklemiyor kimse zaten. Katil endüstriyel futboldur. Bu cinayetin işbirlikçisi ise endüstriyel futbola hizmete eden herkesdir.

    YanıtlaSil
  5. nasıl geciştiriyor herkes. gazetelerin internet sayfaları sadece "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün acı kaybı" yazıyorlar. Ulan bu daha çocuk. Kalp krizi mi geçirdi? Ne oldu? Sahada rahatsızlandı. Nerede sağlık kontrolü? Paralı okul bu... Her şey para mı? Ne kadar ödüyordu? Biz verelim o parayı başka çocuklar ölmesin.

    YanıtlaSil
  6. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar.
    İhmali olanlar ortaya çıkarılsın ve hesap versinler.

    cavanagh

    YanıtlaSil
  7. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun.
    Ülkemizde ve dünyada para tuzağı bu okullar çok daha sıkı tıbbi ve mali denetimlerden geçirilmelidir.

    YanıtlaSil
  8. kulüp resmi açıklamasını okuyunca insan şüpheleniyor. acaba ihmal mi var ?

    ölen öldüğü ile kalıyor. Allah geride kalanlara sabır versin. Allah rahmet eylesin genç evladımıza.

    YanıtlaSil