Tour de France 2010

Tour de France 2010
Takımlar, Sporcular ve Formalar

Tour de France 2010

Tour de France 2010
Etap Tanıtımları

Pazar, Eylül 13

Serena şaşırma sabrımızı taşırma !

Amerika Açık bayanlar yarı finaline 2 numaralı seri başı Serena Williams'ın Fatih Terimlikleri damgasını vurdu. Çakma imparatorun tenis kortlarındaki rol ortağı başarısızlığı, kötü oyunu ve yenilgiyi kabullenemedi, kırdı geçirdi. Raket kırma, hakeme saldırı, tehdit, sahadan çekilme... Amerikalı raket Serena Terim Belçikalı rakibi Kim Clijsters ile US OPEN 2009 yarı finalinde karşı karşıya geldi. İlk set başarısız bir servisi sonrası raketini yerlere vuran, raket kırılana kadar bu hareketine devam eden Serana Terim ikinci set 6-5 geride iken kullandığı servisi fileye taktı. Tekrarında ayağıyla çizgiye bastığı için çizgi hakeminden sesli uyarı alınca çıldırdı, hakemin üstüne yürüdü ve tehdit etti.
Sinirlerine hakim olamadı ve sahadan çekildiğini gösterip rakibinin elini sıktı. Bu durum ile teknik sayı cezası aldı ve seti 7-5 maçı ise 2-0 kaybetti.


Diğer yarı final müsabakasında ise turnuvanın 9 numaralı seri başı Danimarkalı C. Wozniacki 6-3 ve 6-3 lük setlerle Belçikalı Wickmayer'i 2-0 la geçti ve adını finale yazdırdı.


Clijsters Wozniacki
Kim Clijsters - Caroline Wozniacki finali bu gece oynanacak ve
tek bayanlarda Amerika Açık şampiyonu belli olacak.
Eurosport (Live)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder