Tour de France 2010

Tour de France 2010
Takımlar, Sporcular ve Formalar

Tour de France 2010

Tour de France 2010
Etap Tanıtımları

Perşembe, Ağustos 13

Kaptanı Topuz Olanın Bileti 55 Olur



O karaktersize formayı giydirdiler ve Daum denen Alman dallamasının sacma sapan uygulaması sonucu kaptan olarak sahaya cıkardılar. Bu takımı miğdeniz bulanmadan izlemek icin en az 55 TL vermeniz kadar dogal bir sey olamaz. Yolu, yiyeceği, suyu katılınca en az 80 TL. Eee kolay mı Emre-Topuz kaptan oluyorlar nerede bulursunuz bu kadar tarihe ve Fenerbahçeye ihaneti. O zaman kısaca :

"İhaneti Gördüm" Sinemalarda. Senaryo: Aziz Yıldırım, Yönetmen: Daum, Başrol: Mehmet Topuz... En arka sıra 55tl.


Fenerbahçe Büyüklüğü Şampiyonluk ve Kupa Büyüklüğü değildir! Tarihine ve Fenerbahçe değerlerine sahip çıkmak ve layık olmaktır.


Hepsinin sırayla içine ettiniz. Allahınızdan bulun.

3 yorum:

  1. kaptanlık bandını onun koluna takanların, onay verenlerin, alkışlayanların TOPUna tükürüyorum. Sonunda nefret ettirdiniz Fenerbahçeden. abv

    55 az başkan 155 yap. polis imdattt

    YanıtlaSil
  2. ya Aziz Yıldırım yonetimleri sabrımızı oyle seylerle tarttı ki bunlar için cesareti buluyorlar kendilerinde. 2 kez sokaga dokuldu millet. O da bu başkanı geri getirmek içindi. Ne yapsa yeridir. Koyunuz cunku biz.

    YanıtlaSil
  3. ya elektriğe zam, suya zam, gaza zam, işe son, kiraya zam bu mal millet gıkını çıkarmıyor da bilete zam mı koyar bize. susarız cekeriz sineye. Fenerbahce bu ülkenin kendisi değil mi? hukumetin akepe biletin 55 tl. açılımın kralı budur işte. topuz kaptan hediyesi
    ah be abi, onların umurunda mı taraftar. zaten taraftar hiç gelmese daha mutlu olurlar. koyun sürüsünü doldururlar tribüne, ayaga bile kalkmazlar gol olunca. bize de müstahak ama tek protesto yok. internet sitelerinden iki flash intro ile protesto eden zihniyete sezon ortası bir zam daha yerlestirecek Aziz, dondurmalı künefe işte. ister ye istemezsen defol. yaşasın azizbahce.

    yellow canary

    YanıtlaSil