Tour de France 2010

Tour de France 2010
Takımlar, Sporcular ve Formalar

Tour de France 2010

Tour de France 2010
Etap Tanıtımları

Çarşamba, Ekim 21

Hemen Şimdi Değişim Şart

Erkeklerden sonra bayanlarda Cumhurbaşkanlığı Kupası'na ulaşamadı. İki sene üst üste aynı hüsran. Fenerbahçe basketbol şubesi sadece Remzi Dilli'nin gönderilmesi ile değişmeyecek. Ciddi bir erezyon var ve çok acil önlemler alınmalı. Bu önlemler arasında Doğan Hakyemez ismini kesinlikle reddediyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü'nü mahkemeye vermiş Hakyemez senelerdir kulübün kapısına yaklaşamazken ne oldu şimdi "görev alma" aşamasına geldi? Sayın Aziz Yıldırım mutlaka şubede köklü ve kalıcı değişiklikler yapmalıdır. İlk olarak Mahmut Uslu sadece Fenerbahçe'den değil bana kalırsa Türk basketbolundan uzaklaştırılmalıdır. Onun seçimi coach ve menajerler ile değerlerimizi hızla kaybediyoruz. Başkanımız Uslu sorununu görmezden gelemez. Şu an Euroleague'de hüsran dolu bir başlangıç yaşamak üzereyiz. Henüz ilk yarı sonuçlandı ve Tanjeviç kabusu devam ediyor.


Ne Haydar hoca ne de Tanjeviç Fenerbahçe takımlarının coach u olamazlar. Mahmut Uslu'nun L.Aragones kazığı hâla gözümüzün önündeyken ivedilikle Tanjeviç - Haydar Ateş henüz liglerin başındayken gönderilmelilidir. Fenerbahçe Mahmut Uslu-Turgay Demirel ve arkadaşlarının rotasyon çiftliği değildir.

1 yorum:

  1. maçları izlerken benzer şeyleri düşündüm. ama değiştirecek kişi Aziz Yıldırım olunca "gelen gideni aratır" korkusu ağır basıyor.

    oBüS

    YanıtlaSil